teisipäev, 27. veebruar 2018

Nutiviktoriin EV100

Veebruarikuu igal neljapäeval toimus koolis nutiviktoriin, kus küsimused puudutasid Eesti ajalugu, kirjandust, kunsti, loodust jms ja nii kõigil kordadel 25 küsimust. Küsimuste koostamisel arvestati sellega, et kõigil õpilastel, nii noorematel kui ka vanematel, oleks võimalik kogeda teadmisrõõmu. Küsimustele vastamiseks kasutasid õpilased oma telefone või kooli tahvelarvuteid.
 Keskkonnad, mida kasutati olid Quizizz, Quiznetic ja Kahoot. Küsimused koostas ja viktoriini valmistas ette õpetaja Järvi Kimst.
 Õpilased olid loositud 13 võistkonda, mille kapteneiks 7.-9. kl. õpilased, igas võistkonnas 4 liiget. Nii said nooremad õppida vanematelt koolikaaslastelt erinevates äppides küsimustele vastamist. Heade tulemuste saavutamiseks oli muidugi suur roll ka omavahelisel suhtlemisel ja koostööl.
Tulemused:
I koht võistkond koosseisus Mattias Kerge (9.kl.)- kapten, Karl Suur 6.klassist, Karl Rasmus Jõemaa 3.klassist ja Kätli Männi 1.klassist.
II koht Kaarel Kants(8.kl.) - kapten, võistkonnas veel Kaspar Kants ja Marko Pukk 5.klassist ning Kristo Tikerpuu 3.klassist.
III koht Kaisa Rämman(8.kl.) - kapten ning Kadriin Lillelaid 7.klassist, Kristin Danilov 5.klassist ja Oskar Otsus 2.klassist.
Kasutaja Järvi Kimst foto.
Fotokollaaž õp. Järvi Kimst

Kommentaare ei ole: