teisipäev, 5. aprill 2016

Tallinn Open 2016 rahvusvaheline maadlusturniir


Ühel maailma suuremal maadlusturniiril Tallinn Open 2016 osalesid ka Martna noored maadlejad. Laupäeval olid võistlustules poisid.
Kõige paremini läks seekord Kaarel Kantsil ,kes võitis leedu ja venemaa maadlejad, kuid pääsuks finaali kaotas napilt Tapa SK poisile seisuga 6:5. Pronksi kohtumisel juhtis Kaarel lätlase vastu 2:1. Kahjuks 3 sek. enne maadluse lõppu võttis vastane punktid, jättes meie poisi neljandaks.
Jaanis Soosaar sai avaringis kaotuse ameerika maadlejalt, seejärel võitis soome esindajat ja kaotas kolmandas ringis norrakale ,millega oli tema tubli võistluspäev lõppenud. Hendrik Rämman võitis alguses rootslast, järgmises ringis tuli võtta vastu kaotus nii venelaselt kui ka leedukalt.
Pühapäeval maadlesid meie tüdrukud. Helen Soo alustas maadlust võiduga lätlase üle, seejaärel kaotas soomlasele. Kolmanda neljanda koha võitluses teise lätlannaga, saavutas Helen võidu ja sellega ka pronksmedali. Kaisa Rämman võitis avaringis Väike-Maarja maadlejat, seejärel tuli tal vastu võtta kaks võitluslikku kaotust nii soomlase kui ka vene neiu vastu.
Suured tänud korraldajatele, Tänu nendele on tänastel noormaadlejatel võimalik rääkida oma lastele ja lastelastele, sellest, et nad on olnud osalised maailma suurimal maadluspeol.
Tiit Seiton
SK Martna maadlustreener
Artikkel võetud Martna valla FaceBook' i lehelt
Foto Hele Tamme FaceBooki lehelt

Kommentaare ei ole: